“ENAK JAMANKU TOH??”

LUR….PRIPUN..KHABARENIPUN…??…NELONGSO YO…URIPMU…SAIKI???…..ENAK JAMANKU..TOH..???

Ne..Jamanku….yo….PETANI lan PETERNAK..ugi..NELAYAN….Kuaabeehhh…ta opèni……ta tekenken kabeeehh abdi dalem..uhhpp..nuwun sewu..abdi negara…kudu perhatiken…rakyat kecil..

PRIPUN KHABARENIPUN??

JAMANKU….ONO:

-INPRES …BANPRES…BIMAS…

-PPL(PENYULUH PERTANIAN LAPANGAN)….

-PPS(PENYULUS PERTANIAN SPESIALIS)…Para sarjana Pertanian kudu dampingi petani..dudu dadi karyawan Bank.

-Kuabeehhh ta :SENTRALISIR”…Ekonomi…politik…sampe KKN…

-PEMBANTUKU….para menteri..kudu NURUT aku…ta perintahken…kudu ngopeni rakyat cilik…wong cilik…

MAFIA…cuma di sektor sing ora ngerusak wong cilik..misale….minyak….BBM…wong cilik ora iso buat…

SAIKI..PRIPUN???…NELONGSO ..TOH??….JAMANKU..SING WIS UEANKKKK….MALAH DIGANTI…DADI JAMAN REPOT NASI…..

-JAMAN REPOT NASI :

JAMAN REPOT NASI

-ORA ONO INPRES..ORA ONO BANPRES…ORA ONO BIMAS…ORA ONO..PPL & PPS..ORA ONO KUABEEHHH…

SING ONO :

-DESENTRALISASI….NGURUS DEWEK2….JATAHE WONG CILIK..DADI BANCAKAN…

-DESENTRALISASI KKN…(HIKHIKHIK..???)

LUR….PRIPUN…???…ENAK JAMANKU TOH?????….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *